Onze unieke werkwijze heeft zich al bewezen dat het echt anders kan!

Even Voorstellen

Mijn naam is Marcel de Groot en ben vanaf 1994 werkzaam geweest bij Keller Keukenfabriek. Ik heb inmiddels ruim 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van consumenten en bedrijven in de keukenbranche. Startend als adviseur en later doorgegroeid naar vestigingsmanager en eindverantwoordelijk voor een grote vestiging met 10 verkopers. Hierna ben ik binnen hetzelfde bedrijf werkzaam geweest in diverse andere commerciële functies als salesmanager, accountmanager en projectmanager. Ik heb veel ervaring binnen de particuliere B2C markt alsmede binnen de projectmatige B2B markt in Nederland en in Frankrijk.

Vanaf 2002 tot 2013 ben ik onder andere verantwoordelijk geweest voor veel grote projecten door heel Frankrijk. In deze tijd was ik ook zeer nauw betrokken bij de begeleiding van deze kopersgroep. Ik heb zelf letterlijk met honderden klanten aan tafel gezeten, waar ik hen heb geholpen met het maken van keuzes en voorzien van een eerlijk en goed onderbouwd passend advies. Klanten ervaren mij als luisteraar, meedenker, creatieveling en ‘designer binnen budget’. Voor mij stond en staat de klant nog altijd centraal!

Echter leefde de wens al heel lang om als zelfstandig ondernemer te gaan starten en in de keukenbranche. Echter wilde ik het wel heel anders doen dan de gevestigde orde en had daar zo mijn eigen ideeën over en zo is Your New Kitchen ontstaan. Wij hebben dus ook een andere visie op het geven van advies. Wij werken anders! Wij nemen graag zeer uitgebreid de tijd voor u en uw wensen en uiteraard wanneer dit u het beste uitkomt! Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan luxe maatwerk keukens van degelijke Duitse kwaliteit met een prachtige uitstraling, tegen zeer scherpe en betaalbare prijzen!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of in onze keukenstudio in Steenbergen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij graag op afspraak.

Wij zijn Your New Kitchen, dé keukenspeciaalzaak in Steenbergen!
Uw keuken, onze passie!

Marcel de Groot
Adviseur/ Eigenaar