Het begint allemaal met een goed gesprek…

De unieke en eigentijdse aanpak van Your New Kitchen heeft inmiddels bewezen dat het ook  anders kan! Gewoon bij u thuis, met persoonlijke begeleiding, eerlijk en uitgebreid advies, verfrissende aanvullende ideeën en optimaal gebruik maken van de ruimte. Bent u het eindeloos onderhandelen over de prijs ook zo beu? Bij Your New Kitchen krijgt u gelijk een eerlijke scherpe prijs en een transparante offerte waarin u precies ziet wat iets kost. Wilt u wellicht eerst op afspraak een kijkje komen nemen in onze keukenstudio in Steenbergen? Ook dat kan. Neem dus gerust telefonisch contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier

Uw naam (noodzakelijk)

Uw e-mail (noodzakelijk)

Uw telefoonnummer

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn!

Contacteer ons

Your New Kitchen
Warwickstraat 2c
4651SX Steenbergen
The Netherlands

+31 (0)6 – 241 62 893
marcel@yournewkitchen.nl

Openingstijden

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij graag op afspraak. Wel hebben wij vaste openingstijden;

Ma. t/m vr. 09.00u – 17.00u
Tussen 12.30 en 13.30 gesloten vanwege lunch

Zaterdag 09.00u – 12.30u

Zondag gesloten

Wilt u op een ander tijdstip een afspraak maken bij u thuis, of wilt u op afspraak onze keukenstudio bezoeken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

U vindt ons hier

Routebeschrijving Keuken Studio

Your New Kitchen is gevestigd op het industrieterrein Reinierpolder I in Steenbergen.
Wij verwelkomen u graag in onze keuken studio voor ‘Your New Kitchen’.

Op zoek naar een nieuwe keuken en u komt vanaf de A4, Dordrecht, Moerdijk of Rotterdam? Of komt u vanuit de richting Zeeland, Tholen, Nieuw-Vossemeer? U rijdt richting Steenbergen. Aan uw linkerzijde ziet u Industrieterrein Reinierpolder I al liggen. Op de rotonde neemt u de derde afslag naar Industrieterrein Reinierpolder I. Vervolgens gaat u gelijk de eerste weer rechts. Gelijk aan uw linkerzijde ziet u ons bedrijf waar u voor de deur gratis kunt parkeren. De ingang is aan de zijde van de Warwickstraat.

Op zoek naar een nieuwe keuken en u komt vanuit de richting Steenbergen, Dinteloord, Roosendaal of Bergen op Zoom en rijdt u ‘binnendoor’? U rijdt dan richting Steenbergen en volgt binnen Steenbergen de borden ‘doorgaand verkeer’. Wanneer u Steenbergen bijna uit bent, ziet u Industrieterrein Reinierpolder I al aan uw rechterzijde liggen. Op de rotonde gaat u rechts en neemt de afslag Industrieterrein Reinierpolder I. Vervolgens gaat u gelijk de eerste weer rechts. Gelijk aan uw linkerzijde ziet u ons bedrijf, waar u voor de deur gratis kunt parkeren. De ingang is aan de zijde van de Warwickstraat.

Voorzijde Your New Kitchen
Hoek pand Your New Kitchen
Ramen hoek pand Your New Kitchen
Voordeur Your New Kitchen