Een verkoper staat graag in zijn showroom, een adviseur komt graag bij de klant thuis.

Keuken met hoge kastenwandKeuken met hoge kastenwand Keuken met hoge kastenwand Keuken met hoge kastenwand

Keuken met hoge kastenwand en dubbele verborgen doorgang

Prachtige zeer royale (deels) greeploze keuken volledig (ook binnenzijde kasten) in stratusgrijs. De indrukwekkende kastenwand van bijna 6 meter lang en 3,5 meter hoog heeft ook een dubbele verborgen doorgang. Voorzien van alle denkbare Neff apparatuur en Novy Easy 1851 met uitblaasunit aan de achterzijde van het eiland. Fijne Wijnklimaatkast, Quooker, wcd’s inbouw aan beide zijden eiland, plafondverlichting en heel veel bergruimte. Echt een schitterend mooie keuken!!

Hoogglans witte keukenHoogglans witte keuken Hoogglans witte keuken Hoogglans witte keuken

Hoogglans witte keuken

Sjieke moderne zeer royale leefkeuken. Greeploos, vol gelakt en met alle apparatuur zoals een Siemens oven, combisteamer, grote koeler en vriezer, Miele vaatwasser. Verder oorzien van een Novy Easy inductiekookplaat met afvoer naar buiten, Quooker Flex, Jansen & de Bont Shelf en strakke zwarte ledverlichting aan het plafond. Prachtig mooi Cameo White Corian blad met rugwanden en geïntegreerde vensterbanken.

Keuken in hoogglans lichtgrijsKeuken in hoogglans lichtgrijs Keuken in hoogglans lichtgrijs Keuken in hoogglans lichtgrijs

Keuken in hoogglans lichtgrijs

Prachtige luxe keuken in organisch glas. Voorzien van luxe Neff en Liebherr apparatuur, Quooker en een 2630 eiland-afzuigunit afgewerkt in leder Pampas Dolphin van Wave. De Dekton werkbladen zijn in de kleur Trilium. De ombouw en muren zijn afgewerkt in gestuct.

Greeploze keuken in mat eiken zwartGreeploze keuken in mat eiken zwart Greeploze keuken in mat eiken zwart Greeploze keuken in mat eiken zwart

Greeploze keuken in mat eiken zwart

Wat een prachtige royale keuken met groot spoeleiland i.c.m. een lange wand voorzien van verticaal greeploze hoge kasten en kookgedeelte. Uitgevoerd in mat zwart eiken en rvs greeplijst en rondom volledig greeploos middels de vormwanden. Dit staat erg sjiek gezien de greeplijst net boven het front uitkomt! Keuken is voorzien van veel luxe Neff apparatuur, een Quooker Flex, Nordic zeeppompje en een luxe wcd/USB unit. De stijlvolle WAVE 1620 90cm afzuigkap is in RAL7035 mat gespoten, evenals de design wandlampen. Het prachtige Portugees composiet en de rugwand is in kleur Eternal Statuario polished. Verder voorzien van een mooi vrijhangende designlamp boven het eiland.

Moderne greeploze hoekkeuken in matzwartModerne greeploze hoekkeuken in matzwart Moderne greeploze hoekkeuken in matzwart Moderne greeploze hoekkeuken in matzwart

Moderne greeploze hoekkeuken in matzwart

Gezellige sjieke royale hoekkeuken geheel in matzwart met zwarte inleglijsten. Kleine kastenwand voorzien van een grote Siemens koeler met praktische lange moderne greep en grote Siemens bakoven met magnetron. Gecombineerd is zoals u ziet ook heel mooi en kan gewoon. Het Toplaminaat werkblad en de rugwanden hebben een mooie natuurlijke marmeren uitstraling. Verder voorzien van zeer luxe Siemens HeadRoom afzuigkap, inductiekookplaat en Zeolith vaatwasser. Verder voorzien van een rvs kraan, strakke klepkasten het LED verlichting, zwarte design verlichtingselementen en een infrarood design verwarmingselement.

Greeploze keuken in hoogglans lichtgrijsGreeploze keuken in hoogglans lichtgrijs Greeploze keuken in hoogglans lichtgrijs Greeploze keuken in hoogglans lichtgrijs

Greeploze keuken in hoogglans lichtgrijs afgewerkt met organisch glazen voorzijde

Strak vormgegeven keuken met mat zwarte stijlvolle Jansen & de Bont Shelf 1-GC Premium – 2700mm verlichtingsunit welke bediend wordt met handgebaren. Voorzien van een 30mm dik granieten blad in kleur Dark Pearl Honed. Bevat een Neff CoolFlex grote koeler, 4 laden vriezer, bakoven met VarioSteam, Zeolith vaatwasser, Quooker. Verder is de luxe keuken voorzien van een Novy One Pro inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Voorzien van een royale functionele ingebouwde kastenwand.

Greeploze keuken in TaupeGreeploze keuken in Taupe Greeploze keuken in Taupe Greeploze keuken in Taupe

Greeploze keuken in Taupe

Moderne greeploze keuken en hoge verticaal greeploze kastenwand. Het sjieke Portugees composietblad is in kleur Eternal Emperador polished… echt een prachtig sjiek blad!! Verder voorzien van grote Neff koeler en vriezer, 2 ovens en vaatwasser. De kookplaat met afzuiging is een Novy One Pro. Verder voorzien van een Quooker, spotverlichting en wandverlichting.

Greeploze keuken in Marcato EikenGreeploze keuken in hout Evoke Sunset Greeploze keuken in Marcato Eiken

Greeploze keuken in Marcato Eiken met zwarte greeplijst

Sjieke classy keuken in royale L-opstelling met een aparte kastenwand welke mooi is ingebouwd. Zwart composiet blad in kleur Black Polished met zwarte Puro Cristadur spoelbak. Voorzien van Neff apparatuur, Quooker, spots en fraaie zwarte wandlampen. Er wordt gekookt op een Novy One Pro met uitblaasbox in zwart.