De klant hoort centraal te staan, dit is uiteindelijk waar het echt om gaat.

Onze werkwijze

Your New Kitchen in Steenbergen heeft een andere werkwijze! In de praktijk blijkt het helemaal niet zo eenvoudig te zijn om een keuken uit te zoeken welke past bij uw leefomgeving en interieur. Misschien vindt u het lastig om een juiste indeling te maken, of welke kleurcombinatie moet het nu worden en in welke stijl? Allemaal belangrijke vragen waar uitgebreid bij stil moet worden gestaan en wat niet even snel-snel kan. Gezien wij ruim 20 jaar ervaring hebben in het geven van persoonlijk keukenadvies op maat, kunnen wij u hierbij helpen. Wij geven u graag een unieke persoonlijke begeleiding, ook na oplevering van de keuken en staan voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Wilt u maatwerk? of misschien wel een ronde keuken? Bij ons is qua design bijna alles mogelijk.Wij bieden u een ruim assortiment van uitstekende kwaliteit, tegen een scherpe en betaalbare prijs.

Het voordeel van een intakegesprek bij u thuis is dat wij gelijk een goede indruk hebben hoe u woont; wat is uw leefsituatie, wat is uw gezinssamenstelling, wat is de stijl van uw woning en interieur, wat voor vloer ligt er in uw woning, of hoe ziet de keukenruimte eruit? Vanzelfsprekend nemen wij ook gelijk de maatcontrole, waardoor praktische en technische problemen gelijk worden getackeld. Draait er bijvoorbeeld een raam naar binnen welke de kraan kan raken of kan de geveldoorvoer wel worden geboord waar we  graag willen? Wanneer u alleen via een showroom wordt begeleid, worden deze zaken vaak niet besproken, of worden zelfs simpelweg over het hoofd gezien. Zoals u ziet kunnen wij, door bij u thuis te komen, een veel betere inschatting maken om zo tot een ontwerp te komen wat echt bij u past en rekening houdt met uw eigen thuisomgeving. Kortom, advies bij u thuis is persoonlijker, vollediger, nauwkeuriger en professioneler!

Na de kennismaking leggen wij u graag uit wat onze visie en werkwijze is. Ook leggen wij u graag uit, waarom het gewoon mogelijk is om kwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen te kunnen leveren. Uiteraard zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar uw wensen en smaken, om zo met elkaar tot een geweldig en uitgekiend ontwerp te komen. In de vervolggesprekken wordt  uitgebreid stilgestaan bij het ontwerp en wordt de keuken tot in het kleinste detail besproken.  Wat wij u ook niet willen onthouden is, dat u eindelijk niet meer eindeloos hoeft te onderhandelen over de prijs. Ook krijgt u bij Your New Kitchen gewoon gelijk een eerlijke scherpe prijs en een volledig transparante offerte. Wij willen graag klantverwachtingen overtreffen en waar maken wat wij beloven. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of kom op afspraak een kijkje nemen in onze Keuken Studio in Steenbergen. Niet voor niets staat Your New Kitchen garant voor zorgeloos kiezen, kopen en genieten!

Wij werken in principe door geheel Nederland en zijn met name bekend en actief in de provincies Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij hebben al diverse keukens geleverd in Steenbergen, Dinteloord, Halsteren, Roosendaal en Bergen op Zoom. Ook hebben wij diverse nieuwe keukens opgeleverd in Breda, Rotterdam, Middelburg, Zierikzee en Goes.

Hoe leuk is dit !! Wij hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd op Basisschool Gummarus. Het is een prachtige keuken geworden met veel bladruimte. Voorzien van een composiet blad en Neff apparatuur waaronder een... facebook.com/YNKitchen/post…

Ongeveer 4 jaar geleden op Your New Kitchen's Twitter via Facebook