Onze unieke werkwijze heeft zich al bewezen dat het echt anders kan!

Onze werkwijze

Your New Kitchen werkt anders. In de praktijk blijkt het helemaal niet zo eenvoudig te zijn om een keuken uit te zoeken welke past bij uw leefomgeving en interieur. Misschien vindt u het wel lastig om een juiste indeling te maken, of welke kleurcombinatie moet het nu worden en in welke stijl? Allemaal hele belangrijke vragen waar uitgebreid bij stil moet worden gestaan en wat niet even snel-snel kan.

Gezien wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in het geven van persoonlijk keukenadvies op maat, kunnen wij u hierbij helpen. Wij staan dan ook voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Onze kennis en ervaring is voor u van grote waarde. Wij geven u daarom graag een unieke persoonlijke begeleiding, ook na oplevering van de keuken. Wilt u maatwerk? Of misschien wel een ronde keuken? Bij ons is qua design bijna alles mogelijk. Wij bieden u een ruim assortiment van uitstekende Duitse kwaliteitskeukens, tegen een aantrekkelijke transparante prijs.

Wij beginnen dan ook altijd graag met een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Het voordeel van een intakegesprek bij u thuis is, dat wij gelijk een goede indruk hebben van hoe u woont; wat is uw leefsituatie, wat is uw gezinssamenstelling, wat is de stijl van uw woning en interieur, wat voor vloer ligt er in uw woning, of hoe ziet de keukenruimte eruit?

Vanzelfsprekend nemen wij ook gelijk de eerste globale maatcontrole, waardoor praktische en technische problemen gelijk worden getackeld. Draait bijvoorbeeld een raam naar binnen welke de kraan kan raken of kan de geveldoorvoer wel worden geboord waar we deze graag willen?

Wanneer u alleen via een showroom wordt begeleid, worden deze zaken vaak niet besproken, of worden simpelweg over het hoofd gezien. Zoals u ziet kunnen wij, door eerst bij u thuis te kijken, een veel betere inschatting maken om zo tot een ontwerp te komen wat echt bij u past en rekening houdt met uw eigen thuisomgeving. Kortom, advies bij u thuis is persoonlijker, vollediger, nauwkeuriger en professioneler!
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, of kom eerst een kijkje nemen in onze keukenstudio in Steenbergen. Wilt u een afspraak in de avond? Ook dit is gewoon mogelijk. Wij werken wel graag op afspraak, zodat wij uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen.

Team Your New Kitchen!