Het begint allemaal met een goed gesprek…

Keuken in uw vakantiewoning

Goed om te weten, is dat Your New Kitchen in Steenbergen, ook de keuken kan leveren voor in uw vakantiewoning. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het leveren en monteren van keukens in Frankrijk. Ook voor een keuken in uw nieuwe of bestaande vakantiewoning, kunt u bij Your New Kitchen terecht. Wij leggen u graag uit wat hier allemaal bij komt kijken en zelfs nu heeft u hier geen omkijken naar! Bel gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Bent u aannemer of projectontwikkelaar? Neem dan contact met ons op, gezien wij ook meer dan 10 jaar ervaring hebben in het projectmatig leveren en turn-key opleveren van zeer luxe keukens in Frankrijk. Kijkt u gerust eens bij onze testimonials, hoe andere projectontwikkelaars en architecten onze commerciële en technische werkwijze hebben ervaren.

Hoe leuk is dit !! Wij hebben een mooie keuken geleverd en gemonteerd op Basisschool Gummarus. Het is een prachtige keuken geworden met veel bladruimte. Voorzien van een composiet blad en Neff apparatuur waaronder een... facebook.com/YNKitchen/post…

Ongeveer 4 jaar geleden op Your New Kitchen's Twitter via Facebook