Luister om te luisteren en niet om te antwoorden…

Montage

De kwaliteit van de montage is mede bepalend voor het gebruiksplezier en de levensduur van uw keuken. Your New Kitchen werkt daarom ook nu uitsluitend met gecertificeerde en erkende bedrijven. U bent er dus van verzekerd, dat er alleen vakbekwame monteurs bij u over de vloer komen. Naast het monteren en aansluiten van uw keuken, kunnen wij u desgewenst ook alle andere voorbereidende werkzaamheden uit handen nemen. Denk hierbij aan demontage en afvoeren van uw oude keuken, het verleggen van gas, aan- en afvoer van water, elektra, ventilatie, stukadoorswerk enz. Misschien wilt u gelijk een nieuwe vloer in de keuken of een nieuw plafond met inbouwverlichting, misschien een bouwkundige aanpassing? Het is allemaal mogelijk. Your New Kitchen biedt u dan ook graag de volgende mogelijkheden aan met betrekking tot de montage van uw nieuwe keuken:

  • Zelfmontage

    U monteert zelf de keuken waarbij wij u zullen ondersteunen wanneer u vragen heeft. Wij verzorgen sowieso een complete installatietekening voor u, zodat u precies weet waar het leidingwerk (de aansluitingen voor gas, water en electra) dient te komen.

  • Deelmontage

    U verzorgt het complete leidingwerk op basis van onze aan u verstrekte installatietekening. Aansluitend komt onze monteur uw nieuwe keuken bij u monteren en aansluiten.

  • Volledige montage

    Wij nemen u de volledige realisatie uit handen, u heeft nergens omkijken naar. Desgewenst kunnen wij dus het aanleggen van een nieuwe vloer en het aanbrengen van een nieuw plafond met inbouwverlichting, ook hierin opnemen.

Het spreekt voor zich dat de voorbereidende werkzaamheden precies worden afgestemd op de levering van uw nieuwe keuken, waarna aansluitend kan worden gestart met de montage en het aansluiten. Wanneer alles klaar is, wordt de keuken door ons aan u opgeleverd. Ten tijde van de montage van uw keuken zijn wij bijna altijd ook zelf aanwezig.