Begin augustus werd www.yournewkitchen.nl gelanceerd, wat stiekem ook de onofficiële start betekende van Your New Kitchen. In afgelopen periode werd onze website over de 1.500 keer bezocht, vergaarden we meer dan 200 Facebook-fans, 5 volgers op LinkedIn en legden we dertig afspraken vast.

Een klein sprongetje terug in de tijd. Vol overtuiging stonden we begin september op de drukbezochte jaarmarkt van Steenbergen. Om mensen al kennis te laten maken met Your New Kitchen. Duidelijk in beeld brengen wat onze intenties als mogelijkheden zijn. We ontvingen felicitaties, aanmoedigende woorden en leuke complimenten voor onze missie en uitdaging. Ook werd onze auto bestickerd met de nodige reclame, zodat we ook onderweg herkend zullen worden! Lokaal heeft Your New Kitchen verschillende mogelijkheden gekregen om sponsor te worden. We zullen bijvoorbeeld bij ‘Voetbal Vereniging Steenbergen’ als ‘Zwembad de Meermin’ terug te zien zijn, maar ook bij het komende IJsfestijn zijn wij van de partij zijn.

Volgende uitdaging! Eind september onze keukenstudio openen aan de Prins Reinierstraat 18E in Steenbergen. Waar moeten we allemaal aan denken? De indeling van onze studio. Welke opstelling, welke producten en welke accessoires? Welke lijnen en mogelijkheden willen we benadrukken en duidelijker in beeld brengen? Enorm leuke uitdaging, met een resultaat waar we trots op zijn. Uiteraard met onze kernwaarden (kwaliteit, aandacht en transparantie) in gedachten. De ramen van de studio werden een kleine twee weken na de jaarmarkt voorzien met het logo. Duidelijk en goed te zien vanaf de rotonde, wanneer u van de A4 Steenbergen in rijdt.

Start van het vierde kwartaal en de showroom is klaar. Geen tijd om stil te zitten, de Steenbergse Courant komt langs voor een interview. Met trots toonden wij de eerste foto’s van onze keukenstudio op Facebook. Gaaf om alle reacties te zien. Herkenbare opstellingen van keukens tegen zeer betaalbare prijzen! Eigenlijk is qua design bijna alles mogelijk. Zelfs ronde keukens zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u én kunt u rekenen op een goed onderbouwd advies. Deze belangrijke ‘ingrediënten’ resulteren altijd in een goed eindresultaat.

Al doende leert men. Wij hebben namelijk van een aantal klanten begrepen, dat zij niet goed wisten waar nu precies onze ingang was. Om dit duidelijk te maken, hebben wij op onze website en op Facebook een foto geplaatst. Zo kunnen onze klanten precies zien waar onze ingang is en waar onze beldrukker zit. Bij de ingang kunt u ook altijd parkeren. Mocht het toch vol zijn, kunt u ook aan de achterzijde parkeren, oftewel recht voor onze keukenstudio. U kunt dan langs het gebouw overdekt naar de ingang lopen. We blijven proberen om herkenbaar in beeld te blijven. Sinds een goede week hangt ook de vlag letterlijk bij ons uit.

Uiteraard zijn de eerste ideeën en voorbereidingen voor Your New Kitchen vorig jaar gestart. Lange dagen, regelmatig terug naar de tekentafel, sparren met vrienden. Maar nu iets meer dan 12 maanden later staat de keukenstudio en staat Your New Kitchen!

Inmiddels is de eerste (particuliere) luxe keuken verkocht en hebben we een mooie opdracht binnen voor een behoorlijk aantal luxe projectkeukens in 2017. Uiteraard zijn wij hier heel blij mee en willen onze klanten hier heel hartelijk voor danken! Mede dankzij jullie wordt onze naamsbekendheid verspreid. Ook allemaal dank hiervoor!

Loop gerust eens onze studio binnen, want voor ieder budget kunnen wij een mooie luxe keuken aanbieden. U bent van harte welkom. Of vindt u het fijn als wij eerst even bij u thuis komen kijken? Neem gerust contact met ons op en ervaar zelf wat wij bedoelen met ‘aandacht’. Laat het nieuwe jaar maar komen!