Marcel heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van de juiste keuze voor een keuken. Dit begon bij het ontwerp, wat gezien onze ruimte best een uitdaging was. Marcel is kundig en kan zich goed inleven, waardoor we binnen no time de juiste keuken voor ogen hadden. De prijs-kwaliteit verhouding was top. We raden Marcel zeker aan!

Lara Verbeek – Accountmanager at Alembo & VAZZ – virtuele assistent op afstand

Marcel heeft voor ons een schitterende keuken ontworpen en geplaatst, in een ruimte die allerlei bouwkundige beperkingen kende. Ik heb Marcel in die periode zeer goed leren kennen en ben hem in het bijzonder gaan waarderen door zijn niet aflatende drang naar perfectie, welke uiteindelijk geresulteerd heeft in een schitterend resultaat, zijnde een sublieme keuken. Wat ook niet onvermeld mag blijven is zijn oog voor details. Alles, maar dan ook werkelijk alles, was tot in de puntjes verzorgd.
Ik kan Marcel dan ook van harte aanbevelen.

Ed Schless – Advisor Executive Board Loyens & Loeff NV

Marcel is strak georganiseerd en goed geïnformeerd. Niets laat hij aan het toeval over om tot een goed resultaat te komen voor zijn klanten.
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, die hij moeiteloos toepast in zijn ontwerpen. Een prettig persoon om mee te werken, waar je altijd op terug kunt vallen.

Vincent van den Berg – Algemeen Directeur – Managing Director

Marcel ligt zeer goed bij cliënten. Is zeer punctueel, oplossingsgericht en overtuigend. Marcel is in staat om een project vanaf het begin tot aan het eind fantastisch te laten verlopen. Ik werk nu ruim tien jaar samen met Marcel en heb al diverse grote projecten in Frankrijk ontwikkeld en gebouwd. Wanneer ik zo’n project aan Marcel toevertrouw, weet ik zeker dat alles goed wordt geregeld. Dat is heel belangrijk voor mij, maar vooral voor mijn cliënten. Marcel is gewoon zeer prettig om mee samen te werken. Ik hoop dan ook dit nog lang te mogen doen.

Henk Dop – Dop Makelaars

Ik heb Marcel leren kennen als een bedreven Project Manager en fantastische regelaar. Is resultaat gericht, kan snel schakelen en ligt zeer goed bij onze klanten wat erg belangrijk is. Onlangs heb ik weer een groot project met hem gedaan in de Franse Alpen. Ook hier is alles weer verlopen zoals ik van hem gewend ben. Is een prettige partner om mee samen te werken. Ik hoop nog veel projecten met hem samen te doen.

Benjamin Dop – Real Estate Agent at Dop Makelaars

Marcel is an excellent planner, with a permanent eye for the interests of his clients. He is capable of adapting to difficult circumstances regarding last-minute adaptions, delais and delivery. He personally surveys installations and maintains excellent relations with both clients and partners on and off site.

Nanne Roosenschoon – Owner at De Franse Architect.nl

Marcel is a very dedicated expert professional with a great mind who thinks in solutions. He is focused on getting the job done and can be trusted to do so. Marcel doesn’t hide behind complex talk about nothing but is straight forward, to the point and honest.

Michel Stoutjesdijk – Operations Director chez Studioworks Design SA

Ik heb Marcel leren kennen als een professional en een traffic manager bij uitstek. In de klant-leverancierrelatie heeft hij zowel oog voor het detail als voor de grote lijnen. Over de gemaakte afspraken houdt hij de regie door alle spelers die betrokken zijn in het speelveld op scherpte en kwaliteit te managen. Marcel maakt waar wat hij belooft met als uitdaging klantverwachtingen te overtreffen. Kortom, met Marcel is het prettig zaken doen, hij is representatief voor waar Keller Keukens voor staat.

Cees Mutters – Owner, Mutters & Partners BV

Marcel is erg betrokken bij zijn werk, heeft veel know how, bijzonder klantgericht en last but not least, heeft zeker geen 9-5 mentaliteit.

Edith van den Anker – Non verbale communicatie analyses, concreetheidstraining, leiderschap, sales, communicatie optimalisatie